Import - Export

ACTOR GROUP SA a incercat inca de la infiintare sa isi diferentieze atat oferta de produse, cat si oferta de servicii pe care le ofera clientilor. Astfel prin aportul de valoare oferit de catre ACTOR GROUP SA , consumatorul poate avea certitudinea ca pentru el au fost selectionate riguros cele mai calitative produse din toata Grecia, transportate in cele mai bune conditii, cu masini cu temperatura constanta (refrigerare sau ambient), stocate in conformitate cu normele in vigoare si oferite spre consum in cel mai scurt timp.
ACTOR GROUP SA si-a facut o datorie de onoare din a informa consumatorii despre produsele sale, pe care le ofera nu doar din punct de vedere commercial, dar si din punct de vedere al consumatorului, astfel, incercandu-se crearea unui portofoliu cat mai complex cu o gama cat mai larga de produse.
Societatea apeleaza la sisteme de comercializare multiple distribuind produsele din portofoliu atat in toate lanturile de hipermarketuri si super-marketuri, cat si in retele mai mici de magazine sau magazine individuale.
Din punct de vedere al importului de produse alimentare, ACTOR GROUP SA , in prezent ocupa un loc fruntas in clasamentul firmelor importatoare, in ciuda faptului ca marea majoritate a produselor sale se adreseaza unor categorii de clienti care au venituri peste nivelul mediu, fara sa fie insa considerate inaccesibile.
De o calitate exceptionala, produsele firmei ACTOR GROUP SA s-au remarcat pe piata romaneasca, pe de o parte, prin diversificarea gamei de produse, iar pe de alta parte prin trecerea cu brio a testelor de calitate a produselor importate.
Societatea s-a axat pe importul unei game variate de produse pentru consum general, produse fara egal in fata competitorilor sai si fata de produsele deja existente pe piata, astazi firma ACTOR GROUP SA numarandu-se printre fruntasii importatorilor de produse alimentare, din Bucuresti si in tara.
Am fi deosebit de onorati sa putem sa va punem la dispoziție întreaga noastră experiența si sa putem începe o colaborare, in care sa știți ca veți avea întotdeauna un partener de încredere, prompt si foarte exigent in ceea ce privește calitatea.
In speranța ca v-am putut convinge sa ne acordati puțin timp, pentru a va putea face o prezentare completa a disponibilității noastre, va mulțumim anticipat.

Feature

PROJECT MANAGEMENT

Feature

IMPORT EXPORT

Feature

CONSTRUCȚII

Feature

ADMINISTRARE CLĂDIRI