Constructii

Înfiinţată în 2003, firma InterActor Construct a devenit unul dintre principalii furnizori de servicii complete de construcții industriale şi civile din Bucuresti. Societatea este specializată în realizarea lucrărilor de construcţii, antrepriză generală, structuri din beton-armat, finisaje - exterioare şi interioare, reabilitări clădiri existente, confecţii metalice cu materiale şi tehnologii moderne ce corespund standardelor de calitate impuse în executarea construcţiilor industriale şi civile. Pentru atingerea obiectivelor propuse, firma conlucrează în regim de antreprenoriat sau parteneriat cu firme acreditate din următoarele domenii: arhitectură, proiectare, rezistenţă, canalizare, apă, gaz, electricitate, sisteme de alarmă, sisteme integrate de comunicaţii, sisteme de încălzire şi climatizare.
Obiectivul principal al firmei îl reprezintă satisfacerea celor mai exigente gusturi ale clienţilor fără a scădea calitatea şi siguranţa produsului final, calitate certificată prin implementarea standardelor de calitate.
Clienţii noştrii sunt partenerii noştrii - fiecare lucrare pe care o executăm reprezintă un parteneriat cu clientul, o provocare pe care o luăm în serios şi o ducem la capăt în cele mai bune condiţii.
În prezent firma dispune de angajaţi, bine pregătiţi profesional şi specializaţi, fiecare în domeniul lor de activitate, pentru a face faţă oricăror provocări.
Am fi deosebit de onorati sa putem sa va punem la dispoziție întreaga noastră experiența si sa putem începe o colaborare, in care sa știți ca veți avea întotdeauna un partener de încredere, prompt si foarte exigent in ceea ce privește calitatea.
In speranța ca v-am putut convinge sa ne acordati puțin timp, pentru a va putea face o prezentare completa a disponibilității noastre, va mulțumim anticipat.

Feature

PROJECT MANAGEMENT

Feature

IMPORT EXPORT

Feature

CONSTRUCȚII

Feature

ADMINISTRARE CLĂDIRI